fbpx Skip to main content

Behandelingen

Direct resultaat door je zelfherstellend vermogen te activeren.
Eenvoudig, snel en wat bij jou past.

Afspraak maken

Quantum-Touch

Genezing door handoplegging

Deze methode werkt als de ‘katalysator’ van jouw zelfherstellend vermogen. Jouw lichaam vertelt je waar de aandacht naartoe moet, waar het eerst hersteld moet worden. Door die aanwijzingen te volgen en te behandelen vermindert de klacht of verdwijnt zelfs.

Quantum-Allergy

Effectieve methode tegen allergie

Alles en iedereen die in je allergie zit, verstoort jou. Dit kan zowel fysiek als emotioneel. Door hier bewust bij stil te staan in combinatie met een ademhalingstechniek terwijl ik je rug van een lichte massage voorzie, wordt het lichaam als het ware ‘gereset’. Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat of wie als verstoring wordt gezien.

Quantum Share

Nieuwe inzichten leiden tot heling

Door middel van mindmaps en je onderbewuste hierop te laten antwoorden kom je tot de kern van jouw probleem en brengt het je mooie inzichten. Deze behandeling wordt gecombineerd met de Quantum-Allergy methode.

Self Created Health

Effectieve methode tegen hardnekkige klachten

De oplossing voor de hardnekkige klacht die maar niet over gaat c.q. steeds terugkomt. Door middel van de eenvoudige Self Created Health methode ga je de emotionele oorzaak onderzoeken welke ten grondslag ligt aan je klacht. Je leert om jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken.

Wetenschappelijk onderzoek

Er is wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van Quantum-Touch. Mocht je daar meer over willen lezen, dan vind je hier een aantal documenten.

Onderzoek: Quantum-Touch® Significantly Reduces Acute and Chronic Pain in Adults

Engelse versie
Nederlandse versie