fbpx Skip to main content

Flowh bijeenkomsten

Bijeenkomsten alternatieve geneeswijzen met variërende thema's

Aanmelden

Bijeenkomst alternatieve geneeswijzen,
elke eerste maandag van de even maand

Gun jezelf een avondje uit en kom in contact met gelijkgestemden.

Deel je kennis en ervaring en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die de alternatieve geneeswijzen te bieden heeft. Gewoon omdat het kan!

Verschillende thema’s
Elke eerste maandag van de even maanden organiseer ik een bijeenkomst alternatieve geneeswijzen met elke keer een ander thema. Edelstenen, hypnose, werken met de biotensor, etherische oliën, Quantum-Touch en Quantum-Allergy, EFT en hooggevoeligheid zijn thema’s die al aan de orde zijn geweest.

De bijeenkomst is bedoeld om informatie op te doen over de diverse mogelijkheden binnen de alternatieve geneeswijzen, kennis en ervaringen delen en in contact te komen met gelijkgestemden. Ook is er ruimte om behandelingen uit te wisselen en te netwerken. Kortom een avond voor jezelf om geïnspireerd te raken en anderen te inspireren over wat er allemaal mogelijk is.

De kosten zijn € 15,- en dan staat de gastspreker, koffie, thee en lekkers voor je klaar. Volg je de bijeenkomst online, dan zijn de kosten € 7,50. De aankondiging voor iedere bijeenkomst vind je via Facebook. Door mijn pagina te liken blijf je hier automatisch van op de hoogte of stuur me even een mailtje.

Voor wie
De bijeenkomsten zijn geschikt voor iedereen die professioneel of persoonlijk te maken heeft met alternatieve geneeswijzen of gewoon belangstelling heeft voor het fenomeen alternatieve geneeswijzen. Of je nu prof bent of gewoon geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Iedereen is van harte welkom.

Gastsprekers
Wil je zelf ook eens langskomen als gastspreker? Leuk! Neem dan contact met mij op en mail naar info@flowh.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@flowh.nl

Data en locatie

Locatie: Heerenveen e.o. en online.
Tijd: Op maandagavond vanaf 19.30 uur.

Data
Thema
ntb
Bijeenkomst alternatieve geneeswijzen. Thema ntb

Op de hoogte blijven? Volg Facebook of mail even. Dan mis je niks!

Schrijf je in

Leuk dat je bij de bijeenkomst Alternatieve Geneeswijzen bent!

  *Verplichte velden.

  Privacy verklaring
  Algemene voorwaarden

  Inschrijven

  Inschrijven kan via dit formulier. Je inschrijving is geldig na betaling. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie over betaling, benodigdheden, voorbereiding en dergelijke.

  Voor meer informatie mag je altijd, geheel vrijblijvend, contact met me opnemen via info@flowh.nl of 06-52128267.