fbpx Skip to main content

Energy Boost

mini - workshop

met Quantum - Touch

Inschrijven

Kun je wel een boost gebruiken?
Of wil je een ander hier bij helpen?

Volg dan deze ONLINE Energy Boost mini-workshop met Quantum-Touch.
Deze workshop is door Richard Gordon en Quantum-Touch USA ontwikkeld als Energy Boost voor jezelf én anderen. Kers op de taart is dat je in deze ONLINE mini-workshop in 2 uren de basisbeginselen van Quantum-Touch leert. Quantum-Touch is een energetische vorm van behandelen en gaat over de kleding heen.

Energy Boost mini – workshop

In deze mini-workshop leer je hoe je helende energie kunt genereren. Je krijgt de basis van Quantum-Touch aangereikt en tools om te werken aan emoties, stress en het immuunsysteem. Ideaal voor bij jezelf en gewoon thuis bij je familie en huisdieren, maar ook handig voor bijvoorbeeld je vrienden en collega’s of als aanvulling in je praktijk.

Quantum-Touch maakt gebruik van de principes van trilling, resonantie en afstelling. Je leert om diverse technieken voor ademhaling en lichaamsbewustzijn te verbinden om je te helpen de trilling in je eigen lichaam en handen te verhogen.

Is het iets wat jij kunt leren? Jazeker. Je werkt met natuurlijke technieken die iedereen gemakkelijk kan leren. Daarnaast heeft iedereen van nature het vermogen in zich om te helpen bij genezing. In deze mini-workshop leer je hoe je daar bewust mee kunt werken. Bij jezelf en bij de ander. En het leuke is dat je het na de workshop direct kunt toepassen.

Voor wie?
Voor iedereen. Je hebt geen vooropleiding of al enige kennis van energetisch werken nodig. Schuif aan voor als je een boost kunt gebruiken. En ook als je de mogelijkheden in jezelf wilt ontdekken. Ook kun je het als opfrisser gebruiken voor als je de Quantum-Touch Level 1 2-daagse workshop hebt gevolgd. De kracht van herhaling.

Wat leer je?

 • bewustzijn en genereren van energie
 • emoties, stress en immuunsysteem boosten
 • Energy Boost voor jezelf én een ander
 • basisbeginselen van Quantum-Touch

Data

De workshops zijn online en duren twee uren. Na inschrijving ontvang je een mail met meer informatie over betaling, benodigdheden, voorbereiding en dergelijke.

Inschrijven
Data
Tijd
do. 21 april
09.30 - 11.30 uur
Voor iedereen

 • geen kennis van energetisch werken nodig
 • direct toepasbaar
 • 2 uren online
 • investering € 50,-*
 • incl. syllabus

*Vrijgesteld van BTW op grond van art. 25-1 Wet OB. Prijzen zijn vastgesteld door Quantum-Touch Nederland.

Inschrijven

Inschrijven kan via dit formulier. Je inschrijving is geldig na betaling. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie over betaling, benodigdheden, voorbereiding en dergelijke.

Voor meer informatie mag je altijd, geheel vrijblijvend, contact met me opnemen via info@flowh.nl of 06-52128267.

Aanbieding

Wanneer je de Energy Boost mini-workshop volgt, ontvang je 25 euro korting op de tweedaagse Quantum-Touch Level 1 workshop. Een leuke meevaller.

Het volgende is van toepassing:
- De korting is eenmalig.
- Het geldt voor de Quantum-Touch Level 1 workshop.
- Alleen van toepassing voor cursisten die voor de eerste keer meedoen met de Quantum-Touch Level 1.
- De aanbieding is 30 dagen geldig na deelname aan de Energy Boost mini-workshop.

Bij afronding van de workshop worden de gegevens aan Quantum-Touch Inc. doorgegeven ivm kortingen in de toekomst en ivm certificatieprogramma’s.

Schrijf je in

Leuk dat je bij de Energy Boost mini-workshop bent!  janee

  *Verplichte velden.

  Privacy verklaring
  Algemene voorwaarden