fbpx Skip to main content

Over Hilly Polstra

Energetisch therapeut bij Flowh

Afspraak maken
Het wérkt!

Alles staat met elkaar in verbinding

Ik help jou graag te herstellen van je klacht. Fysiek, emotioneel, maar ook bij allergie. Ik werk vanuit de holistische visie. Dat wil zeggen dat het mij niet vreemd in de oren klinkt als blijkt dat er een emotie of gebeurtenis ten grondslag ligt aan jouw klacht. Natuurlijk hoeft dit niet altijd zo te zijn en is de Quantum Touch Level 1 methode een prachtige, krachtige manier waarbij jij snel hersteld door middel van jouw eigen zelfherstellend vermogen.

Tijdens een behandeling volg ik mijn intuïtie en eventueel combineer ik verschillende methodes om jou zo snel mogelijk weer terug in balans te krijgen. We behandelen dan niet alleen de klacht, maar gaan op zoek naar de oorzaak. Dit doen we samen. Samen gaan we puzzelen naar wat de verstoring bij jou is (geweest) waardoor jij uit balans bent (geraakt). Uiteraard gebruik ik daarbij mijn kennis en ervaring die misschien net dat ene onbekende puzzelstukje bij jou weet aan te stippen. Het is van tevoren niet vast te stellen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit kan variëren van 3 tot 6 en alles daaromheen.

> Klik op mijn foto om meer te lezen.

Waarom ik dit doe

En over mijn passie

In 2015 was ik m’n burn-out de baas. Ik wilde weer iets nieuws leren, had er fut voor en was er helemaal klaar voor. Mijn moeder doet aan reiki en voetreflex waardoor de alternatieve geneeswijzen mij niet onbekend waren. Die richting trok mijn interesse. Anders moet ik daar iets in zoeken... Maar ik wilde niet de boeken in, wilde niet eerst enorme studies moeten doen om bijvoorbeeld de anatomie van het lichaam te leren kennen, voordat ik mensen kon helpen herstellen. Ik was op zoek naar een simpele, maar wel doeltreffende manier. Iets met m’n handen, dat wist ik wel.

Via via werd ik gewezen op Quantum Touch. Nadat ik de site www.qtouch.nl had bekeken en het even op me in had laten werken, heb ik de Quantum Touch Level 1 workshop gevolgd en na, of eigenlijk al tijdens, die cursus was ik om..
Je leert ter plekke hoe energie werkt. Hoe werken met energie werkt. Wat het doet, hoe het voelt. Het was zoiets magisch voor mij, dit is wat ik zocht. Je voelt zelf dat er iets gebeurt, dat het werkt. Hier wilde ik meer van!
Vier jaar later en heel wat cursussen en inzichten rijker heeft dit geresulteerd in het hebben van een eigen praktijk gericht op deze manier van herstellen.

Een behandeling helpt niet alleen je zelfherstellend vermogen te resetten, het is ook een moment voor jezelf. Je bent op dat moment geen ouder, partner, collega of noem maar op. Je bent gewoon even jezelf. Je wordt je weer bewust van jezelf en van wat je voelt. Gun jezelf ook dat stukje me-time. Dat doet je goed.

Heb je nou nergens last van, maar wil je wel eens ervaren wat energie met je doet dan kun je ook bij mij terecht voor een wellness behandeling. Ik laat jouw energie dan weer lekker stromen, waardoor jij je heerlijk ontspannen voelt en weer fijn voor de dag kunt komen.

Klik op onderstaande button voor de website van qtouch.nl

Reviews

Gevolgde opleidingen en cursussen

Gecertificeerd Quantum Touch Practitioner (Amerika)

Gecertificeerd Quantum Allergy Practitioner (Nederland)

 • Quantum Touch Level 1
  September 2015 en januari 2019. En meerdere herhalingen.
 • Quantum Touch Level 2
  September 2019
 • Quantum Allergy Level 1 en 2
  November 2017 en maart 2019.
 • Quantum Touch Supercharging
  December 2018.
 • Shiatsu Massage
  November 2018.
 • Self Created Health
  Oktober 2018.
 • Quantum Coachdag
  Januari 2018 en 2020.
 • Quantum Share Level 1
  November 2017.
 • Biologische Wetten
  Maart 2017.